vakanties

Neem zeker eens een kijkje op onze  “ inspiratie “ pagina,daar vind u de nieuwste promo’s en aanbiedingen.

Last minutes
Inpakken en wegwezen...aan een heel interessante prijs... contacteer ons even en voor u het beseft bent u onderweg naar een droombestemming!

City-trips
Zin in cultuur, Italiaanse mode, een gastronomisch etentje, een opera in Wenen: het kan allemaal tijdens een leuke city-trip!

Avontuur
Jupiter Travel organiseert uw reis volledig à la carte, en biedt u ook de reizen van alle gevestigde waarden zoals Joker Reizen, Asteria Expeditions, Anders dan Anders Expeditions.

Ontdekken
Als u op reis gaat, wil u het land ontdekken en de bevolking ontmoeten. Wij organiseren uw ontdekkingsreis à la carte, of u kiest een programma bij onze gespecialiseerde partners zoals Anders dan Anders, Club Med,VTB, 7+,  enz…

Ski
Gaan skiën met het gezin, met vrienden of alleen; op hotel of in een appartement, met bus of trein, met Nederlandstalige monitor of de plaatselijke skischool ,wij bieden u een ruime waaier aan mogelijkheden.

Kortbij
Vakantie hoeft niet altijd ver weg te zijn. Kom even langs en ontdek de leukste plekjes in eigen land en in de buurlanden.

Vakantiewoning
Jupiter zoekt voor u de ideale vakantiewoning: een mooie villa met zwembad, maar ook huisjes in Centerparcs of Landal kan u bij ons huren.

Luxe
Bij ons kan u terecht voor alle luxereizen van oa : Pegase,Exclusive Destinations, Caractere,…

Spa & wellness
Voor een gezonde geest in een gezond lichaam! Kom even langs en verwen uzelf met een verblijf in een gespecialiseerd hotel of kuuroord!

Cruises
Cruisen is de ideale manier om heel veel te ontdekken in korte tijd, en u verblijft in dezelfde kamer op uw drijvend luxe-hotel! Jupiter Travel geeft u graag alle uitleg over de mogelijke cruiseschepen en hun vaarprogramma's.

Golf
Wij brengen u naar de mooiste golf courts ter wereld. Kijk even op de wereldkaart en wij zorgen voor uw vlucht, uw transfers en uw verblijf!

Hoe u ook wilt reizen, avontuurlijk, luxueus, met persoonlijke begeleiding of gewoon op een comfortabele manier, wij zoeken het voor u uit. Wij nemen u de voorbereidingen uit handen en ook de hele administratie kunt u aan ons overlaten. We luisteren naar uw wensen en stellen uw eigen reisroute samen.

Met ons vertrekt u met een gerust hart op reis, want Jupiter Travel zorgt voor u !

Wij zijn exclusief agent voor Club Med. Bij ons kan u uw Club Med-reis altijd aan de beste voorwaarden boeken.

U bent nog niet met Club Med op reis geweest? Kom even langs en ontdek binnenkort het Club Med-gevoel!

Vertel ons waar en wanneer u moet zijn, en wij zoeken voor u de vluchten, hotels en huurwagens aan de beste voorwaarden! Wij nemen u alle beslommeringen uit handen: luchthaventransfer, visumformaliteiten, alles voor uw vluchten: upgrades, exchanges, extra bagage,...

Stuur ons een mailtje of bel even op en wij zorgen voor de rest.

Treinen en Ferries
Wij boeken voor u graag Thalys,TGV, Eurostar en andere treinen naar uw bestemming.
Maar ook u Railpass voor Japan kan u bij ons bekomen!

Luchthaventransfer
Sinds jaar en dag werken wij samen met Pick Up Service, die u thuis ophaalt en begeleidt tot aan de gewenste luchthavens of treinstations.

Reisverzekering
Wij zorgen graag ook voor uw verzekeringsformaliteiten. U kan uw annulatie- en/of bijstandsverzekering onderschrijven voor uw reis, of op jaarlijkse basis als u courant reist. Wij werken samen met Touring.

Visumformaliteiten
Als reiskantoor met hoge kwaliteitsstandaard zorgen wij voor al uw reisformaliteiten.