vakanties

Neem zeker eens een kijkje op onze  “ inspiratie “ pagina,daar vind u de nieuwste promo’s en aanbiedingen.

Last minutes
Inpakken en wegwezen...aan een heel interessante prijs... contacteer ons even en voor u het beseft bent u onderweg naar een droombestemming!

City-trips
Zin in cultuur, Italiaanse mode, een gastronomisch etentje, een opera in Wenen: het kan allemaal tijdens een leuke city-trip!

Avontuur
Jupiter Travel organiseert uw reis volledig à la carte, en biedt u ook de reizen van alle gevestigde waarden zoals Joker Reizen, Asteria Expeditions, Anders dan Anders Expeditions.

Ontdekken
Als u op reis gaat, wil u het land ontdekken en de bevolking ontmoeten. Wij organiseren uw ontdekkingsreis à la carte, of u kiest een programma bij onze gespecialiseerde partners zoals Anders dan Anders, Club Med,VTB, 7+,  enz…

Ski
Gaan skiën met het gezin, met vrienden of alleen; op hotel of in een appartement, met bus of trein, met Nederlandstalige monitor of de plaatselijke skischool ,wij bieden u een ruime waaier aan mogelijkheden.

Kortbij
Vakantie hoeft niet altijd ver weg te zijn. Kom even langs en ontdek de leukste plekjes in eigen land en in de buurlanden.

Vakantiewoning
Jupiter zoekt voor u de ideale vakantiewoning: een mooie villa met zwembad, maar ook huisjes in Centerparcs of Landal kan u bij ons huren.

Luxe
Bij ons kan u terecht voor alle luxereizen van oa : Pegase,Exclusive Destinations, Caractere,…

Spa & wellness
Voor een gezonde geest in een gezond lichaam! Kom even langs en verwen uzelf met een verblijf in een gespecialiseerd hotel of kuuroord!

Cruises
Cruisen is de ideale manier om heel veel te ontdekken in korte tijd, en u verblijft in dezelfde kamer op uw drijvend luxe-hotel! Jupiter Travel geeft u graag alle uitleg over de mogelijke cruiseschepen en hun vaarprogramma's.

Golf
Wij brengen u naar de mooiste golf courts ter wereld. Kijk even op de wereldkaart en wij zorgen voor uw vlucht, uw transfers en uw verblijf!

Hoe u ook wilt reizen, avontuurlijk, luxueus, met persoonlijke begeleiding of gewoon op een comfortabele manier, wij zoeken het voor u uit. Wij nemen u de voorbereidingen uit handen en ook de hele administratie kunt u aan ons overlaten. We luisteren naar uw wensen en stellen uw eigen reisroute samen.

Met ons vertrekt u met een gerust hart op reis, want Jupiter Travel zorgt voor u !